volg ons

Wining & Dining

Ontspannen en een gezellige avond uit? Dit is de omschrijving van de Wining & Dining avonden van Restaurant Bottles.

Tijdens deze avonden zit u met uw eigen gezelschap te genieten van 8 kleine gerechten (aperitief incl.) gecombineerd met 8 wijnen uit de hele wereld aangepast naargelang het seizoen en smaakstijl. Elke gang ontmoet de bijbehorende wijn en wordt toegelicht door vinoloog Jens Hoogstad. In de toelichting gaat hij in op de herkomst, druivenrassen, terroir en vinificatie van de wijnen. Natuurlijk bent u tijdens de avond ook vrij in het stellen van vragen.

De avonden starten om 18.30 uur met een aperitief. Inschrijven is vereist via info@royalhotels.nl of +31(0)115 - 45 18 53
Prijs: € 89, - p.p. inclusief aperitief, 8 wijnen volgens thema met aangepaste gerechten.

Luxe
& Comfort

Bottles wijncursus

Ben jij geïnteresseerd in wijnen en wil je graag je kennis hierover verbreden? Bottles biedt de cursus op SWEN2-niveau aan.

De Bottles wijncursus wordt gegeven door vinoloog Jens Hoogstad. Tijdens de zes lesavonden neemt hij je mee door de complete wijnwereld; zowel de bekende landen zoals Frankrijk en Italië als de zogenoemde "nieuwe wereld" komen aan bod. Een lesavond wordt opgedeeld in twee proefsessies (6 witte wijnen en 6 rode wijnen) en een theoriesessie. De cursus wordt afgesloten met een pro forma proef- en theorie-examen met aansluitend een Wining & Dining. 

Kosten en aanmelden

De Bottles wijncursus wordt gegeven op donderdagavond van 19u00 tot 22u30. De kosten voor de cursus bedragen € 295,- inclusief cursusmap en de te proeven wijnen. Dinerkosten € 89,- per persoon.